WebAnalytics
Gå til hoved-indhold

Samarbejdet i udvalgte virksomheder

En virksomheds samarbejde kan ske på mange måder. Der er den formaliserede udgave, som følger samarbejdsaftalen med 4 årlige møder. Mange virksomheder har også mere uformelle fora, hvor f.eks. ledelsen og en tillidsrepræsentant stikker hovederne sammen, når der er brug for det. Og endelig er der de virksomheder, som bruger samarbejdsudvalget til udvikling af strategi og produktionsmetoder. 

På denne side har vi samlet nogle virksomheder, som har stort og positivt udbytte af samarbejdet mellem arbejdsgivere og arbejdstagere. Ideen er at vise en palette af muligheder, som virksomhederne har for at bringe samarbejdet i spil på en måde, som giver bedst mulig mening for trivlsel og produktivitet.

GSV - den fælles gnist

GSV er en stor arbejdsplads, som lejer entreprenørmateriel ud til virksomheder i byggebranchen. Vi følger oprettelsen af deres SU, den første tid og deres visioner for arbejdet fremover. Varighed 9:17 min.

Arla Taulov-Tistrup når nye højder!

Arla Taulov-Tistrup trækker samarbejdsudvalgets arbejde op til nye højder. Vi er med til et udviklingsseminar med omdrejningspunkt i SU. Her fremlægger ledelsen sine strategiplaner, og medarbejderrepræsentanterne kommer med ideer, der bakker op om planerne.

Johnson Controls - vi er nødt til at gøre det sammen!

Johnson Controls har taget deres samarbejde til nye højder ved en tæt kontakt og konstant opfølgning. Hør formand og næstformand i Samarbejdsudvalget fortælle om deres konkrete greb til forbedring og udvidelse af virksomhedens samarbejde. 

Føtex, Salling Group: Samarbejdet som drivfjeder

Føtex ser det som et centralt pejlemærke at gøre samarbejdet så godt, at medarbejderne bliver tiltrukket og fastholdt.