Nyhedsmail

Modtag automatisk nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst af- og tilmelde dig som abonnent. Du tilmelder dig på denne side og vil derefter modtage en mail, som du skal bekræfte, før dit abonnement er oprettet. 

Social Kapital i mejeriindustrien

22. november 2017

Arla Foods, Gjesing Mejeri har gennem 3 år deltaget i forskningsprojektet "Udvikling og fastholdelse af Social Kapital." Formålet med projektet er kort fortalt at fremme effektiviteten og arbejdsglæden. Projektet viser, at der bl.a. er et uforløst potentiale i at dyrke samarbejdet mellem forskellige afdelinger i en virksomhed. 

Læs om casen fra Arla Foods, Gjesing Mejeri: Det er medarbejderne, der driver det
Læs artiklen om forskningsprojektet: Social kapital er kollektiv selvtillid

OKNygaard: Fra "inviterede" til engagerede

29. juni 2017

Anlægsgartnervirksomheden OKNygaard har arbejdet målrettet på at give deres samarbejdsudvalg mere luft under vingerne. Det er sket i samarbejde med Samarbejdsnævnet DA-LO's samarbejdskonsulenter. Der er kommet styr på målsætninger og arbejdsgange. Men mest af alt har virksomheden fået gennemført et rolleskift, så alle påtager sig et ansvar. 
Læs: OKNygaard Fra inviterede til engagerede hér

Læs tema: Sådan håndterer TDC og ISS integration af flygtninge

23. januar 2017

TDC startede i 2016 med deres første IGU-elever. HSU er omdrejningspunktet for initiativ og styring af IGU-indsatsen og sikrer en bred forståelse for ordningen. Men IGU er ikke det første eller eneste initiativ til integration af flygtninge på det danske arbejdsmarked. ISS Jobudvikling har gennem 20 år haft initiativer som 2. aktør på området. Læs IGU-temaet hér

IKEA: ”SU er medarbejdernes og ledelsens forlængede arm”

10. januar 2017

IKEA er en virksomhed, som altid har satset stærkt på samarbejdsområdet. Få inspiration fra deres nyere arbejde med work-life balance, medarbejderdefineret efteruddannelse og håndtering af ”piv og gnäll” i forandringsprocesser. Læs desuden om IKEA's værdier som pejlemærker for handling i hverdagen. Læs hele artiklen hér

Samarbejdsnævnet DA-LO lancerer ny hjemmeside

15. juni 2016

Hidtil har du modtaget Samarbejdsnævnets trykte årsrapport med artikler og nyheder. Men nu er nævnet gået digitalt. Læs mere hér.